Range

Selecteer je favoriete product op basis van de KGB Baits Range naam: Epic Spice, Fruit Fusion, Hydro Pro, Tutti 'n Tuna & Omega. Elke range bestaat uit gelijke onderdelen. Je hebt dus van elke range: Bolies, liquids, pellets, Pop-ups & Lightweight hookbaits

Range Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Epic Spice

  Bij het ruiken en proeven van dit aas zullen de meeste karpervissers direct overstag gaan. Het is duidelijk dat de Epic Spice boilie zich, qua geur en smaak, onderscheidt van vele andere soorten aas op de markt. Met de Epic Spice in de tas ga je iedere keer weer met het volste vertrouwen naar de waterkant en weet je zeker dat je geen vraagtekens bij je aaskeuze hoeft te zetten!

  Evenals onze andere boilie ranges is De Epic Spice range compleet en is er voor elke visser, in elke situatie, een geschikt type boilie of additief verkrijgbaar.

 • Fruit Fusion

  Fruit Fusion en tijdelijk de Fruit Fusion Special, een geweldige mix van verschillende fruitige smaken. Beschikbaar als Boilie, Liquid, Pellet & Hookbait.

 • Hydro Pro

  HYDRO staat voor Gehydrateerde Proteïnes en Wateroplosbare bestanddelen, daar draait het o.a. om bij efficiënte bestanddelen voor een goed werkend aas. Een karper leeft immers in water, en zijn reuk (lees smaak) organen zijn bedoeld voor wateroplosbare stoffen. Geen dikke zware oliën, of organische oplosmiddelen, of alcohol houdende flavours, maar een boillie bestaande uit pro-biologische bestanddelen. PRO staat voor progressieve resultaten op de vangsten, en progressieve effecten op de acceptatie van de karper. De boillie bestaat uit een groot aantal verterings bevorderende onderdelen, zodat de boillie snel en makkelijk word verteerd. Het effect zal zijn dat de karper niet snel verzadigd zal zijn, en absoluut terug zal komen op de stek. 

 • Tutti 'n Tuna

  De combinatie van een speciale Fruit Flavour, Tonijn Meel, Antartic Krill, LT999, voorverteerde vloeibare tonijn en een fijne zoetmaker laat de karper niet ongemoeid. Of je nu achter die ene grote aanzit zoals Bert Teuben in het najaar van 2009 toen hij zijn Nederlandse target ving op 27,2 kilo of een groep karper vast moet houden tijdens een lange sessie in Frankrijk de Tutti 'n Tuna range hebben al voor velen bewezen dat ze de gezochte resultaten kregen.

 • Omega

  Met de Omega boilie gaan we een nieuw tijdperk in. Het massaal gebruik van vismeel in pellets en boilies gaat de komende jaren snel afnemen. Met de Omega boilie is KGB Baits klaar voor dit nieuwe tijdperk waarbij we de vis kunnen geven wat hij nodig heeft aan voedingstoffen zonder de zeeën verder uit te putten.

  De Omega boilie komt het best tot zijn recht op wateren die al heel lang hard bevist worden. Waar de vis alles al heeft gezien. Een korte introductie van de Omega boilies is voldoende om de vis er keihard op te krijgen.