Omega Boilies 15 mm Bekijk groter

Omega Boilies 15 mm 5 kilo

€ 39.95

De evolutie van karperaas, een nieuw concept, dus niet enkel een nieuw kleurtje en geurtje. Met de Omega 15 mm boilie gaan we een nieuw tijdperk in. Er is een duurzaam alternatief voor vis-/krillmeel die vis effectief kan laten groeien in de visteelt: de omega proteïne.

5 kg verpakking

Mix & Match alle boilies (behalve 10 mm) en krijg bij 30, 60 en 90 kg kassakorting op kiloprijzen

51 Items

Op voorraad

Specificaties

TypeBoilie
Diameter15 mm
VerpakkingZakken
Gewicht5 kg
SoortShelflife/Readymade

Meer informatie

De evolutie van karperaas, een nieuw concept. Dus niet enkel een nieuw kleurtje en geurtje.

Aantrekkelijk en afwijkend is gewoon meer vangen.

Afgelopen decennia werd bij de productie van boilies steeds gebruik gemaakt van hetzelfde pallet aan ingrediënten. Vooral als je gaat kijken naar de proteïnes is er maar weinig variatie op de markt. Proteïnes op basis van vis, krill, vlees, bloed, melk, soya en andere plantaardige eiwitten zijn in veelvuldige combinaties de revue gepasseerd. Een aantal combinaties zijn zeer effectief, echter worden deze op de hard beviste wateren ook stilaan onderhevig aan dressuur.

Omega proteïne

Door afname van de visstanden in de zee wordt al jaren gezocht naar een duurzaam alternatief voor vis-/krillmeel die vis effectief kan laten groeien in de visteelt. Sinds kort is er een nieuw ingrediënt op de markt. De omega proteïne. Deze werd ontwikkeld in één van de grootste aquacultuur laboratoriums ter wereld. Een man made proteïn. Deze proteïne bevat alle belangrijke aminozuren, is zeer makkelijk verteerbaar en super wateroplosbaar.

Voedingsbehoeften van een karper

Twee essentiële voedingsstoffen voor karper zijn proteïne en vet. Hij kan ze beide omzetten naar energie. Wanneer aangeboden in de juiste verhouding zal hij de proteïnes gebruiken voor groei en de vetten voor energie.

Efficiënt is aantrekkelijk

De karper is een efficiënt beest. Liefst minimale inzet voor een maximum resultaat. Voedsel waar hij weinig moeite voor moet doen en hem een maximum aan voedingsstoffen geeft, zal altijd de voorkeur krijgen en heel aantrekkelijk gevonden worden. Licht verteerbaar en rijk aan voedingsstoffen is precies wat de nieuwe Omega boilie betekent. Een boilie met een hoge voedingswaarde die zeer toegankelijk is voor de karper. Op basis van een, voor hem, geheel nieuwe voedingsbron. Dus geen negatieve herkenning van de smaak van Vis-/krillmeel etc.. Boordevol aan proteïne en omega 3 vetten.

Duurzaam is de toekomst

Met de Omega boilie gaan we een nieuw tijdperk in. Het massaal gebruik van vismeel in pellets en boilies gaat de komende jaren snel afnemen. Met de Omega boilie is KGB Baits klaar voor dit nieuwe tijdperk waarbij we de vis kunnen geven wat hij nodig heeft aan voedingstoffen zonder de zeeën verder uit te putten.

De Omega boilie komt het best tot zijn recht op wateren die al heel lang hard bevist worden. Waar de vis alles al heeft gezien. Een korte introductie van de Omega boilies is voldoende om de vis er keihard op te krijgen.

5 kg30 kg60 kg90 kg
Prijs p/kg€ 7,99€ 6,25€ 5,99€ 5,75