Crab 'n Squid Boilies 15 mm 5 kilo

€ 37,15
Inclusief belasting

Deze 15 mm Crab 'n Squid boilies zullen door de combinatie van onder andere: PD vismeel, LT999 en Squidmeel, samen met tarwekiemen, kelp, gammarus, zalmolie en een overheerlijke crab en squid flavourcombi, zowel instant als tijdens voercampagnes meer dan uitstekend de karpers aantrekken!

5 kg verpakking

Mix & Match alle boilies en krijg bij 25, 50 en 75 kg kassakorting op kiloprijzen

Aantal
Op voorraad

Bulkdeal mogelijk

Crab 'n Squid Boilies 15 mm
  • Crab 'n Squid Boilies 15 mm

Omschrijving

Pure vismeelbol

Door de vraag naar een pure vismeelbol wilden we bij deze range een boilie op basis van een gevarieerde vismeelmix met een open structuur samenstellen, tegelijkertijd moest deze het gehele jaar door goed inzetbaar zijn.

Klassieke smaken

Tijdens het brainstormen kwam onze alom besproken Red Crab en Grandmaster Squid vaak aan bod. Na een uitvoerige testperiode is het ons dan ook gelukt om op basis van deze twee klassiekers een geweldige boilie samen te stellen.

De perfecte combinatie

De combinatie van onder andere: PD vismeel, LT999 en Squidmeel, samen met tarwekiemen, kelp, gammarus, zalmolie en een overheerlijke crab en squid flavourcombi, heeft tijdens de testperiode al menig mooie karpers over het netkoord doen glijden. Hij doet het, zowel instant als tijdens voercampagnes meer dan uitstekend!

De boilies zijn ook beschikbaar in 20 mm en 25mm boilies. Daarnaast als 16 mm dumbells, liquids, popups en lightweight hookbaits.

5 kg25 kg50 kg75 kg
Prijs p/kg € 8,99 € 7,50 € 6,75 € 6,00

Productdetails

CSB15MM050
37 Items

Datasheet

Type
Boilie
Diameter
15 mm
Gewicht
5 kg
Soort
Shelflife/Readymade
Verpakking
Zakken