Crab 'n Squid Pillow 18 mm 5 kilo

€ 37,15
Inclusief belasting Levertijd eind februari

Deze 18 mm Crab 'n Squid pillow (boilie) zullen door de combinatie van onder andere: PD vismeel, LT999 en Squidmeel, samen met tarwekiemen, kelp, gammarus, zalmolie en een overheerlijke crab en squid flavourcombi, zowel instant als tijdens voercampagnes meer dan uitstekend de karpers aantrekken!

5 kg verpakking

Mix & Match alle boilies en krijg bij 20, 50 en 80 kg kassakorting op kiloprijzen

Aantal
Op voorraad

Crab 'n Squid Pillow 18 mm
  • Crab 'n Squid Pillow 18 mm
  • Crab 'n Squid Pillow 18 mm product

Omschrijving

Pure vismeelbol

Door de vraag naar een pure vismeelbol wilden we bij deze range een boilie op basis van een gevarieerde vismeelmix met een open structuur samenstellen, tegelijkertijd moest deze het gehele jaar door goed inzetbaar zijn.

Klassieke smaken

Tijdens het brainstormen kwam onze alom besproken Red Crab en Grandmaster Squid vaak aan bod. Na een uitvoerige testperiode is het ons dan ook gelukt om op basis van deze twee klassiekers een geweldige boilie samen te stellen.

De perfecte combinatie

De combinatie van onder andere: PD vismeel, LT999 en Squidmeel, samen met tarwekiemen, kelp, gammarus, zalmolie en een overheerlijke crab en squid flavourcombi, heeft tijdens de testperiode al menig mooie karpers over het netkoord doen glijden. Hij doet het, zowel instant als tijdens voercampagnes meer dan uitstekend!

Deze Pillows zijn ze ook beschikbaar in 15, 20 en 20 mm boilies. Daarnaast als Dumbells (16 mm), liquids, popups en lightweight hookbaits.

5 kg 20 kg 50 kg 80 kg
Prijs p/kg € 8,99 € 8,00 € 7,00 € 6,00

Productdetails

CSP18MM050
18 Items

Datasheet

Type
Pillow
Diameter
18 mm
Gewicht
5 kg
Soort
Shelflife/Readymade
Verpakking
Zakken