Epic Spice Boilies 15 mm 5 kilo

€ 37,15
Inclusief belasting Levertijd eind februari

Daar waar we met de ontwikkeling van de Hydro Pro boilies duidelijk op zoek waren naar een nieuwe generatie vismeel vrije boilies, gaan we met de Epic Spice nog weer een stap verder. Door toevoeging van een reeks natuurlijke attractieve kruiden en oli...

5 kg verpakking

Mix & Match alle boilies en krijg bij 20, 50 en 80 kg kassakorting op kiloprijzen

Aantal
Op voorraad

Epic Spice Boilies 15 mm
  • Epic Spice Boilies 15 mm

Omschrijving

De Epic Spice range van KGB Baits is niet zomaar een boilie met zomaar een nieuw geurtje. Het is een zeer vooruitstrevende aas range, welke gebaseerd is op onze uiterst succesvolle Hydro Pro boilie. Daar waar we met de ontwikkeling van de Hydro Pro boilies duidelijk op zoek waren naar een nieuwe generatie vismeel vrije boilies, gaan we met de Epic Spice nog weer een stap verder. Door toevoeging van een reeks natuurlijke attractieve kruiden en olie is de Epic Spice boilie geëvolueerd tot een aas dat het gehele jaar door garant staat voor maximale vangkracht. Zowel instant, als op de lange termijn heeft deze boilie zich op bijzondere wijze bewezen tijdens de lange en intensieve testperiode. Bij het ruiken en proeven van dit aas zullen de meeste karpervissers direct overstag gaan. Het is duidelijk dat de Epic Spice boilies zich, qua geur en smaak, onderscheiden van vele andere soorten karperaas op de markt. Met de Epic Spice boilie in de tas ga je iedere keer weer met het volste vertrouwen naar de waterkant en weet je zeker dat je geen vraagtekens bij je aaskeuze hoeft te zetten! Evenals onze andere boilie ranges is De Epic Spice range compleet en is er voor elke visser, in elke situatie, een geschikte maat boilie of additief verkrijgbaar.

Deze boilies zijn ze ook beschikbaar in 20 en 25 mm. Daarnaast als dumbells (16 mm), Pillows (18 mm), liquids, popups en lightweight hookbaits.

5 kg 20 kg 50 kg 80 kg
Prijs p/kg € 8,99 € 8,00 € 7,00 € 6,00

Productdetails

ESB15MM050
9 Items

Datasheet

Type
Boilie
Diameter
15 mm
Gewicht
5 kg
Soort
Shelflife/Readymade
Verpakking
Zakken