Hydro Pro Dumbells 16 mm 5 kilo

€ 37,15
Inclusief belasting Levertijd eind februari

De Hydro Pro 16 mm dumbell is een boilie met een nieuw concept. Koos Walters heeft bij het samenstellen van deze boilie alle kennis die hij in 14 jaar heeft opgedaan bij de kweek van karper meegenomen om een nog efficiënter aas te creëren.

5 kg verpakking

Mix & Match alle boilies en krijg bij 20, 50 en 80 kg kassakorting op kiloprijzen

Aantal
Op voorraad

Hydro Pro Dumbell 16 mm
  • Hydro Pro Dumbell 16 mm

Omschrijving

De Hydro Pro dumbell is een boilie met een nieuw concept. Koos Walters heeft bij het samenstellen van deze boilie alle kennis die hij in 14 jaar heeft opgedaan bij de kweek van karper meegenomen om een nog efficiënter aas te creëren. De karper heeft geen maag, maar enkel een lange darm waar de voedingsstoffen uit het opgenomen voedsel moeten worden gehaald. Voedsel blijft maar een zeer korte tijd in het lichaam van de karper, en het opnemen van de voedingsstoffen dient dan ook snel te gebeuren. Op dit principe is de Hydro Pro gebaseerd! Door het primitieve verteringssysteem van een karper zijn alle voedingsstoffen die reeds voor verteerd zijn en/of goed wateroplosbaar zijn een oncontroleerbare trigger tot opname voor een karper. Een boilie zonder vismeel, een boilie die essentie voedingswaarde bevat waar de karper naar op zoek is. HYDRO staat voor Gehydrolyseerde Proteïnes en Wateroplosbare bestanddelen, daar draait het o.a. om bij efficiënte bestanddelen voor een goed werkend aas. Een karper leeft immers in water, en zijn reuk (lees smaak) organen zijn bedoeld voor wateroplosbare stoffen.

Geen dikke zware oliën, of organische oplosmiddelen, of alcohol houdende flavours, maar een boilie bestaande uit pro-biologische bestanddelen. PRO staat voor progressieve resultaten op de vangsten, en progressieve effecten op de acceptatie van de karper. De boilie bestaat uit een groot aantal verterings-bevorderende onderdelen, zodat de boilie snel en makkelijk word verteerd. Het effect zal zijn dat de karper niet snel verzadigd zal zijn, en absoluut terug zal komen op de stek. Of dit nou een 24 uurs sessie bevat, een meerdaagse sessie, of een lange voercampagne. Het progressieve effect op de karpers en hun aasgedrag is verbazingwekkend te noemen. Tevens bevat deze nieuwe boilie een aantal natuurlijke probiotische stoffen die de weerstand van de karper tegen agressieve bacteriën en parasieten verhoogd, een happy karper is immers veel beter vangbaar als een die ergens in een hoekje ligt om uit te zieken.

Deze Dumbells zijn ze ook beschikbaar in 15, 20 en 20 mm boilies. Daarnaast als Pillows (18 mm), liquids, popups en lightweight hookbaits.

5 kg 20 kg 50 kg 80 kg
Prijs p/kg € 8,99 € 8,00 € 7,00 € 6,00

Productdetails

HPD16MM050
7 Items

Datasheet

Type
Dumbell
Diameter
16 mm
Gewicht
5 kg
Soort
Shelflife/Readymade
Verpakking
Zakken