Epic Spice Lightweight Hookbaits

€ 8,26
Inclusief belasting Levertijd eind februari

Dit is het ultieme haakaas, voor bij de Epic Spice Boilies, dat boordevol zit met extra extracten, amino's en flavour. Lightweight Hookbaits zijn zoals de naam al aangeeft lichter, ook wel wafters genoemd. Verkrijgbaar in 20mm boilie, 15mm boilie en 16mm dumbell.

Type: Boilie 15 mm
Aantal
Op voorraad

KGB baits Lightweight Hookbaits Epic Spice 20mm
  • KGB baits Lightweight Hookbaits Epic Spice 15mm
  • KGB baits Lightweight Hookbaits Epic Spice 15mm Product

Omschrijving

Dit is het ultieme haakaas, voor bij de Epic Spice Boilies, dat boordevol zit met extra extracten, amino's en flavour. Lightweight Hookbaits zijn zoals de naam al aangeeft lichter, ook wel wafters genoemd, maar ook taaier dan de normale boilies. Zo kunt u het aas langer in het water houden zonder bang te hoeven zijn dat het aas van de hair af is. Door het lichte gewicht van het haakaas heeft de karper niet door dat er een montage aan het haakaas vast zit omdat het haakaas ondanks dat hij op de hair zit zich natuurlijker beweegt. Ook zend dit haakaas een veel intensiever voedselsignaal af wat het bijzonder geschikt maakt om als single hookbait in te zetten.

Ons advies is de lightweight hookbaits licht te soaken in een bijbehorende liquid/amino om de hookbait perfect te laten presenteren. Check altijd je presentatie van je rig of deze goed is gebalanceerd.  

Productdetails

ESLW15MM
85 Items

Datasheet

Type
Lightweight Hookbait Boilie & Dumbell
Diameter
15, 16 & 20 mm
Gewicht
200 gram
Verpakking
Potten