Fruit Fusion Lightweight Hookbaits

€ 8,26
Inclusief belasting

Dit is het ultieme haakaas, voor bij de Fruit Fusion Boilies, dat boordevol zit met extra extracten, amino's en flavour. Lightweight Hookbaits zijn zoals de naam al aangeeft lichter, ook wel wafters genoemd. Verkrijgbaar in 20mm boilie en 15 mm boilie.

Type
Aantal
Op voorraad

KGB Baits Lightweight Hookbaits Fruit Fusion 20 mm
  • KGB Baits Lightweight Hookbaits Fruit Fusion 20 mm
  • KGB Baits Lightweight Hookbaits Fruit Fusion 20 mm Product

Omschrijving

Dit is het ultieme haakaas, voor bij de Fruit Fusion Boilies, dat boordevol zit met extra extracten, amino's en flavour. Lightweight Hookbaits zijn zoals de naam al aangeeft lichter, ook wel wafters genoemd, ook wel wafters genoemd, maar ook taaier dan de normale boilies. Zo kunt u het aas langer in het water houden zonder bang te hoeven zijn dat het aas van de hair af is. Door het lichte gewicht van het haakaas heeft de karper niet door dat er een montage aan het haakaas vast zit omdat het haakaas ondanks dat hij op de hair zit zich natuurlijker beweegt. Ook zend dit haakaas een veel intensiever voedselsignaal af wat het bijzonder geschikt maakt om als single hookbait in te zetten.

Ons advies is de lightweight hookbaits licht te soaken in een bijbehorende liquid/amino om de hookbait perfect te laten presenteren. Check altijd je presentatie van je rig of deze goed is gebalanceerd.  

Productdetails

FFLW20MM
111 Items

Datasheet

Type
Lightweight Hookbait Boilie & Dumbell
Diameter
15, 16 & 20 mm
Gewicht
200 gram
Verpakking
Potten